У ніч на 7 листопада замовлення послуг і документів у застосунку й на порталі “Дія” буде недоступне, оскільки “Дія” переїжджає до нового датацентру для підвищення якості роботи.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації, передає ChesnoNews.

“Дія працюватиме ще стабільніше. Дія переїздить до нового датацентру для розширення потужностей… У зв’язку з цим переїздом у ніч з суботи на неділю 7 листопада з 00:00 до 07:00 замовлення послуг та документів у Дії буде недоступне”, – йдеться у повідомленні.

У Мінцифри просять українців завчасно подбати, щоб COVID-сертифікат був завантажений в електронному або паперовому вигляді.

Як згенерувати COVID-сертифікат з порталу Дія та завантажити його у форматі PDF на телефон — у відеоінструкції. Також можна додати цифровий документ у застосунок YourWallet. Якщо у застосунку вже є COVID-сертифікат, його можна показати під час перевірки вночі 7 листопада, але не виходячи в цей час з Дії.

У Мінцифри запевнили, що усі послуги в застосунку та на порталі Дія після 7 листопада витримуватимуть ще більше навантаження, “літатимуть” ще швидше, якісніше, цілодобово.

Із 7-ї ранку 7 листопада застосунок та портал працюватимуть у звичному режимі.