У Черкасах попрощалися з бійцем “Айдару” Тимуром Манджосовим, який помер у лікарні Львова від ускладнень коронавірусної хвороби.

Про це розповідає Суспільне, передає ChesnoNews.

У Черкасах попрощалися з айдаровцем

Народився Тимур 9 листопада 1974 року в Черкасах. Разом із дружиною Світланою виховував доньку та сина.

Брав участь у Революції Гідності, потім був військовим волонтером, а згодом записався в “Айдар”. Був старшим сержантом, мав позивний “Балу”.

Відбув не одну ротацію на сході України: пройшов багато гарячих точок – від Станиці Лугансьої до Маріуполя. Мав поранення, контузії.

Прожив повних 46 років.

У Черкасах попрощалися з айдаровцем

Побратим Павло Деркаченко розповів про бойового товариша так: “Кожен, хто служив в “Айдарі”, пишається дружбою з ним, з нашим Балу. Пишається тим, що він був у нашому житті і буде у ньому – в пам’яті.”У Черкасах попрощалися з айдаровцемПобратим Петро Моровін, пригадує Тимура, як сумлінного бійця та щирого друга:

“Я для батальйону це велика втрата. Він виконував усі завдання, які отримував, гриз землю, але виконував. Він дуже беріг особовий склад”.У Черкасах попрощалися з айдаровцемАйдарівець Андрій Старов, розповів про бойового товариша коротко: “Він був першим і був кращим серед перших”.У Черкасах попрощалися з айдарівцемУ Тимура Манджосова залишилися двоє дітей — син та донька.У Черкасах попрощалися з айдарівцемПоховають його на Алеї Героїв четвертого кладовища у Черкасах.

У Черкасах попрощалися з айдарівцем