14.4 C
Cherkasy
П’ятниця, 26 Кві, 2024
Головна Новини Черкащина Нові умови для сімейних лікарів пропоновували на Черкащині (відео)

Нові умови для сімейних лікарів пропоновували на Черкащині (відео)

58

17 тисяч гривень щомісяця, безкоштовне житло та одноразова виплата у розмірі 30 тисяч гривень після трьох місяців стажування. Такі умови для сімейних лікарів пропоновували у Мліївській об’єднаній територіальній громаді на Черкащині чотири місяці тому, інформує “UA: Черкаси“. 

Зараз у Старосіллі працює сімейний лікар, у Млієві – терапевт та педіатр. Лікарка Наталія Назаренко, яка в амбулаторії в Старосіллі працює із березня, має шість років лікарської практики. Розповідає, що з нею підписало декларацію 1077 жителів села.

– Будь-який виклик. Не залежно від того заключена декларація чи ні. Люди мають бути обслужені обов’язково, – каже жінка.

В амбулаторії в Старосіллі Дитяча медсестра Людмила Клименко допомагає лікарці Наталії оформлювати декларації та інші документи.

– Чотири місяці вже працюємо з нею. Ми нею дуже задоволені. Вона в нас молодий, хороший спеціаліст. Щоб працювала ця лікарня, треба, щоб і люди щось допомагали. А ви ж знаєте, що якщо декларацію заключать в районі, то й послуги там будуть отримувати, – зазначає медсестра.

Детальніше – у сюжеті.