12 березня ФК ЛНЗ Черкаси в рамках 21 туру VBET Ліги зіграв з одним з лідерів Чемпіонату України – дніпровським “Дніпром-1”.

Варто зазначити, що обидві команди перед матчем проблеми зі складом. Через травми у “Дніпра-1” не грали Сваток, Когут, Вітіньо, Танчик, Лєднєв і Третьяков. У ЛНЗ поза заявкою опинилися Ковальов, Бойко, Тілль і Бессала.

Активніше розпочала гру номінальні господарі поля. Черкасці більше контролювали м’яч і гостро атакували. Небезпечних ударів по воротам суперника завдавали Сергій Шестаков і Арад Бар. Поступово дніпряни вирівняли гру, раз по раз організовуючи атаки на ворота Германа Пенькова. Та обом командам не вистачало гостроти в завершальній стадії. Свисток на перерву зафіксував нулі на табло.

Другий тайм розпочався із голу у ворота ЛНЗ: на 47-й хвилині швидку контратаку влучним ударом завершив Олександр Філіппов.

Після пропущеного м’яча черкасці кинулись відігруватись. На 56-й хвилині чудову нагоду зрівняти рахунок втратив Сергій Шестаков, а вже за хвилину дебютний гол за ЛНЗ забив Хайдін Саліху, замкнувши простріл від Арада Бара після розіграшу кутового.

Надалі черкасці продовжували володіти ігровою і територіальною перевагою. Стовідсоткові можливості вивести команду вперед втратили Мухаррем Яшарі, Сергій Шестаков, Олексій Хобленко. Загалом гравці ЛНЗ завдали чотирнадцять ударів в бік воріт суперника (вісім – в площину) проти шести у дніпрян. Та рахунок на табло більше не змінювався.

12 березня 2024 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 21 тур. Ковалівка. Стадіон «Колос».

ЛНЗ Черкаси – «Дніпро-1» Дніпро – 1:1 (0:0)

Голи: Х. Саліху, 57 – О. Філіппов, 47

Попередження: О. Каплієнко, 35; С. Рибалка, 65 – Р. Гаджиєв, 76

ЛНЗ: Пеньков, Насонов, Саліху, Муравський, Каплієнко, Рибалка (К), Бар, Яшарі (Олійник, 88), Шестаков (Наумець, 84), Пасіч, Хобленко (Прядун, 84)

Запасні: Кучеренко, Дубовий, Стасюк, Норенков, Тарасенко, Тищенко

«Дніпро-1»: Волинець, Мірошниченко, Адамюк, Сарапій, Горбунов (Мельниченко, 77), Піхальонок (К), Бабенко, Рубчинський, Гуцуляк, Очеретько (Гаджиєв, 46), Філіппов (Ківінда, 65; Баденко, 84)

Запасні: Юрчук, Кінарейкін, Авраменко

Олег Устименко