ФК ЛНЗ Черкаси на полі “ЛНЗ-Арени” провели матч 30-го, заключного, туру VBET Ліги сезону 2023-2024.

Матч, який у турнірному сенсі практично нічого не означав, завершився мінімальною перемогою господарів завдяки маленькому шедевру.

Це сталося на 16-й хвилині. ЛНЗ, який мав перевагу, отримав право на кутовий – вже третій за рахунком. Подавав Олів’є Тіль – і так закрутив м’яч, що той за спиною воротаря опустився просто у ворота. Голкіпер, звичайно, неправильно вибрав позицію – але й удар був гарний!

Черкаська команда провела матч більш впевнено, ініціативно та розумно. Ворскла за весь матч мала, по суті, один-єдиний момент. Так, у другому таймі вона більше атакувала, але гостроти це не несло. У підсумку – заслужена перемога ЛНЗ, який із пристойним як для новачка УПЛ результатом (7-е місце) завершив дебютний сезон в УПЛ.

Футбольна казка для Черкас триває. Вболівальники насолоджуватимуться футболом у виконанні найкращих команд України і наступного сезону.

ЛНЗ – Ворскла 1:0 (1:0)
Голи: Тілль О., 16 (1:0)

ЛНЗ: Самойленко К.; Муравський; Саліху; Каплієнко (Стасюк, 70); Пасіч Г.; Бойко В.; Тілль О. (Тищенко Ів., 70); Ейнел (Шестаков С., 70); Яшарі; Молло (Прядун, 77); Наумець (Олійник, 56)
Запасні: Кучеренко; Пеньков; Насонов; Тарасенко О.; Бар; Рибалка; Хобленко
Попередження: Самойленко К. 90

Ворскла: Домолега; Крупський; Павлюк Є.; Рамірес Л. (Островський В., 80); Бацула; Мякушко (Кане І., 46); Пердута; Хрипчук (Толi, 67); Челядін (Скляр, 46); Глущенко; Ковталюк (Феліпе, 67)
Запасні: Єрмолов; Ісенко; Галас Т.; Корнієнко В.
Попередження: Павлюк Є. 45; Глущенко 82