Онлайн-курси від школи англійської мови Cambridge Club – можливість здобувати якісну освіту в будь-якому куточку України або світу. Заняття проходять через застосунок Zoom, тож для навчання достатньо мати електронний девайс (ноутбук, планшет, смартфон тощо) з налаштуваннями камери, мікрофону та виходом в інтернет.

Категорії доступних курсів онлайн

Школа Cambridge Club пропонує різні онлайн-курси англійської, залежно від вікової групи та рівня знань. Основний перелік категорій включає:

  • групові курси на рівень А1-А2 для дітей 6-12 років;
  • групові заняття для школярів (12-17 років) на рівні А1-С1;
  • курси для повнолітніх людей на рівні А1-С2;
  • індивідуальні заняття з викладачем (окремий бізнес-курс);
  • підготовка до міжнародного іспиту на рівень С1 Advanced.

Програма групових курсів підібрана таким чином, щоб можна було займатися два рази на тиждень у зручний час. Цей формат дозволяє без проблем суміщати вивчення іноземної з роботою чи навчанням. Завершивши онлайн-курси англійської мови, кожен учень отримує сертифікат міжнародного зразка від підготовчого центру Кембриджського університету. Він підтверджує отриманий рівень знань.

Переваги онлайн-курсів англійської

Часи, коли для навчання потрібно було особисто відвідувати школи вивчення англійської, залишилися в минулому. Тепер для отримання ґрунтовних знань можна не виходити з дому, займаючись онлайн. Така форма занять від школи Cambridge Club забезпечує певні переваги:

  • доступність для всіх – онлайн-курси англійської мови можуть проходити люди в невеликих містечках і селах України, яким важко їздити на уроки офлайн; люди, хто опинився закордоном, але вивчати англійську прагне з україномовними викладачами.
  • економія часу – поїздка до школи англійської займає чимало часу, а до онлайн-уроку можна приступити, просто ввімкнувши ноутбук;
  • професіоналізм – кваліфіковані викладачі пройшли підготовку в провідних іноземних закладах, знають, як цікаво презентувати інформацію;
  • зручність – онлайн-платформа розроблена для комфортних групових або індивідуальних занять.

Учні можуть ефективно підготуватись до міжнародних іспитів Cambridge English. Заняття доступні для людей з будь-яким початковим рівнем знань – як для тих, хто раніше ніколи не вивчав англійської мови, так і для тих, хто вже має рівень Intermediate або Upper Intermediate та хоче удосконалити його до Advanced. Для цього набираються відповідні групи.

Особливості занять англійською онлайн

Якщо мова йде про онлайн-курси англійської у групах, то кількість студентів не перевищує 10 осіб. Це необхідно для того, щоб кожен отримав свою порцію уваги від викладача та міг поставити особисті питання. Якщо групових занять недостатньо, можна замовити необхідну кількість індивідуальних оглайн уроків англійської. Такий формат допоможе глибше пропрацювати складні моменти.

Окремої уваги заслуговує індивідуальний онлайн-курс Business English. Програма розроблена спеціально для бізнесу та включає вивчення специфічних мовних зворотів, професійної лексики. Вона розвиває навички ділового листування та спілкування, стане у пригоді тим людям, які працюють (або в майбутньому бажають працювати) у підприємництві, на державних посадах.

Навчання англійської онлайн – оптимальний варіант для сучасних людей, які живуть в шаленому ритмі та не мають багато часу на відвідування офлайн-шкіл. Онлайн-курси англійської мають зручний графік, щоб заняття не втомлювали та дарували позитивні емоції.