Доставка суші Львів – це без жодних сумнівів одна з найпопулярніших послуг. Причини дуже прості! По-перше, такий сервіс дуже зручний. По-друге, замовляти доставку цілком доступно за ціною. А ще клієнти популярного суші-ресторану SushiMaster добре знають, що кожен шматочок буде неймовірно смачний.

Варто зазначити, що меню цього закладу дуже вражаюче, тому новим клієнтам може бути трохи складно визначитися з вибором. Але ми знаємо, як спростити це завдання – оберіть підходящий суші-сет. Замовляти набори зручно та дуже вигідно.

Усі варіанти сетів зібрані в окремий розділ, що дуже зручно. У цьому розділі ви знайдете масу варіантів, які відрізняються за ціною, складом і вагою. Але навіть тут є свої фаворити, саме вони склали наш сьогоднішній ТОП-5 найсмачніших суші-сетів від SushiMaster.

Які суші-сети від SushiMaster в ТОПі?

Каталог одного з найпопулярніших ресторанів японської кухні у Львові SushiMaster вражає розмаїттям страв, але саме зараз ми дещо більше цікавимось наборами. Усі суші-сети зібрані в окрему категорію, як було зазначено вище, і кожна позиція розділу посідає своє місце у рейтингу. Які ж сети потрапили до нашого рейтингу?

Особисто ми радимо звернути увагу на такі позиції розділу Сети::

  1.     Сет Гурман. Вага цього неперевершеного набору складає рівно 880 г. До його складу увійшли наступні сорти ролів – Філадельфія з лососем, Кранч з креветками, Каліфорнія з лососем в кунжуті і Макі з тунцем. Звичайно у разі замовленні цього набору будуть додані традиційні доповнення (соєвий соус, імбир та васабі). Цим суші-сетом можна без проблем нагодувати 3-4 особи. Набір можна порекомендувати тим, хто тільки починає відкривати для себе японську кухню. Постійним клієнтам буде корисно дізнатися, що у разі замовлення цього сета буде нараховано на персональний рахунок 34 бали.
  2.     Сет Сенсей. Вага цього набору складає 1080 г. Популярність сету цілком обґрунтована, адже у його складі культові делікатеси – це Каліфорнія Темпура, Темпура рол з куркою, рол з крабовим міксом, Ніжний рол з куркою. Звісно, ​​сет приїде до замовника разом із доповненнями. Замовивши цей сет, постійний клієнт поповнить свій рахунок на 27 балів. Цього набору буде достатньо для ситої вечері 2-4 осіб.
  3.     Сет Банзай. Цей набір має попит серед давніх шанувальників закладу. Суші-сет важить 1010 грам, чого буде цілком вдосталь для частування 2-4 осіб, якщо суші будуть основною стравою. Склад набору – Філадельфія дует, Футомакі з лососем (гострий), Каліфорнія з крабовим міксом у кунжуті та Каліфорнія Чікен. У комплекті доставки є всі традиційні доповнення (соус, імбир та тощо). Замовлення цього сета додасть на рахунок постійного клієнта 29 балів.
  4.     Сет Кіото. Вага цього набору рівно два кілограми – це реально багато! У наборі є Філадельфія дует, Каліфорнія з лососем у кунжуті, Кранч з креветкою, Маки з тунцем, Ніжний рол з куркою, Запечений рол з крабовим міксом, Каліфорнія темпура і Темпура рол з куркою. Цей набір можна використовувати як основна страва для сімейної вечері, так і для веселої зустрічі із друзями. Замовлення цього набору принесе постійним клієнтам 57 балів.
  5.     Сет Комбо Три легенди. Вага цього набору складає 680 грам. Такий набір чудово підійде для вечері на двох, але гурмани часто замовляють це комбі винятково для себе, бо він гарно смакує. До складу набору увійшли Філадельфія з лососем, запечений рол з крабовим міксом та Макі з креветкою. Придбання цього набору принесе клієнту на рахунок 22 бали.

Гурмани вже давно оцінили ці популярні суші-сети. Тож вам теж обов’язково слід довіритися їх смаку – задоволення від кожного шматочку гарантоване!

Трохи про ресторан SushiMaster

У закладі відмінна кухня, висококласне обслуговування та вигідні ціни – з цими фактами не посперечаєшся. Не варто забувати і про величезний асортимент страв у меню. Оформити замовлення можна вже зараз, а потрібно лише увійти на сайт та залишити заявку. Також до ваших послуг зручний мобільний застосунок, який ви можете скачати на свій телефон абсолютно безкоштовно.

SushiMaster чекає на вас, а також на ваші замовлення! Замовити адресну доставку улюблених страв можна лише за пару хвилин. До речі, якщо ви замовите на суму понад 400 гривень послуги доставки стають