1 серпня стартує реєстрація на новий сезон курсів SPD-University. Це проєкт для тих, хто хоче «прокачати» свої знання у сфері ІТ.

– Це проект, що допомагає талановитій молоді, яка хоче пов’язати своє життя з ІТ, максимально нівелювати той самий розрив між теоретичними знаннями та досвідом, необхідним для виконання проектів в IT індустрії, – пояснює керівник проекту SPD-University Олег Новіцький. – Програми SPD-University розроблені практикуючими фахівцями з IT індустрії рівня Middle/Senior з практичним досвідом роботи від 5 років на комерційних проектах, більшість із яких є сертифікованими розробниками Oracle та ISTQB. Відтак програми максимально відповідають очікуванням IT галузі. Створюючи навчальні програми, провідні фахівці орієнтуються на те, що частина випускників курсів буде брати участь у проектах світового рівня разом з їхніми командами, а отже, максимально адаптують випускників під робоче середовище.

За його словами, студенти SPD-University отримують комплексне розуміння процесів розроблення програмних продуктів в умовах, максимально наближених до реальних комерційних проектів, а не просто вчаться мові програмування чи фреймворку. Команда SPD-University практикує сучасні моделі навчання та безперервно покращує підходи, враховуючи побажання студентів та вимоги ринку.

Одним із найважливіших елементів навчання є фінальний проект, який виконується в повноцінних командах, які складаються зі студентів (Java/Front-End/Test Automation). Менторами проектів виступають провідні фахівці компанії SPD-Ukraine.

Курси безкоштовні, проте вимагають від абітурієнтів теоретичної бази.

Напрями, за якими відбувається навчання:

Java – курс розрахований на тих, хто впевнено володіє Java 8 Core та Web і бажає прокачати на професійному рівні Java стек технологій.

Front-end – курс призначений для тих, хто хоче навчитися створювати сайти та динамічні веб-додатки.

Test Automation – курс націлений на тих, хто володіє теоретичною базою з QA, основами Java 8 та Web і бажає отримати практичні навички роботи з сучасними інструментами автоматизованого тестування.

Щоб потрапити на курси, слід зареєструватися на сайті або за посиланням у FB. Опісля потрібно буде пройти тестування з напрямку, обраного під час реєстрації. А в разі успішного складання тесту – пройти співбесіду.