Сьогодні тема лідерства постає надзвичайно актуально не лише в українському, а й в міжнародному суспільстві. Відтак, 10 грудня на зустріч зі студентами факультету гуманітарних технологій Черкаського державного технологічного університету завітав знаний професор Оксфордського університету Брюс Андерсон, аби поділитися досвідом та думками стосовно лідерства як невід’ємної складової успішного суспільства.

Про це розповідає пресслужба навчального закладу.

Під час англомовної лекції «Лідерство: самолідерство, організаційне лідерство та крос-культурне лідерство» Брюс Андерсон звернувся до творів державного діяча Великого князівства Литовського та Речі Посполитої, письменника Андрія Волана, у яких філософ XVI століття розкриває сутність лідерства. Упродовж теми, професор Оксфорду приділив особливу увагу постійній самоорганізації та саморозвитку особистості, зазначивши, що кожна людина має безперервно вдосконалювати лідерські навички, починаючи з себе. За словами Брюса Андерсона, результат саморозвитку особистості стане найкращим внеском у розвиток суспільства.

Після теоретичної частини, лектор у вигляді рольової гри продемонстрував, яким має бути справжній керівник-лідер. На завершення зустрічі Брюс Андерсен запропонував авдиторії перелік літератури з лідерства та заохотив до спілкування у форматі запитання-відповідь.