У нараді взяли участь керівництво клубу та тренери команд, що входять до складу МСК «Дніпро».

Про це повідомляє Черкаський спорт.

Тренери представили на розгляд керівництва клубу плани на найближчі місяці та розповіли про стан справ у командах.

Футбольні команди почнуть підготовку до другої частини чемпіонатів з першого лютого. Проте плани проведення навчально-тренувальних зборів вже готові і зараз відшліфовуються з урахуванням проведення контрольних матчів та участю у турнірі.

Якщо футболісти лише готуються до навчально-тренувальних зборів, то у жіночих волейбольної та футзальної команд, та юнацької футзальної команди триває фаза активної підготовки до вирішальних матчів у чемпіонатах України. Варто відзначити, що важливі тури у всіх трьох чемпіонатах відбудуться у Черкасах у лютому:

  • III тур чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги (U-17), який стане завершальним. Ігри відбудуться 3-6 лютого.
  • II тур чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд першої ліги. Це буде завершальний тур у груповому етапі. До фінальної стадії виходитимуть по дві команди з кожної групи. МСК «Дніпро» у своїй групі після трьох ігор знаходиться на другому місці. Ігри відбудуться 7-8 лютого.
  • II тур чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд першої ліги. МСК «Дніпро» у цьому турі зіграє три матчі. Ігри відбудуться у другій половині лютого (дата уточнюється).

Місце проведення ігор буде повідомлено додатково.