На міжнародному вокальному онлайн конкурсі “Golden Time New York” дитяча естрадна студія “Карамель” із Черкас отримала нагороду за переспів “Пісні Землі” Майкла Джексона. Діти є учнями черкаської гімназії №31. 

Про це розповідають у сюжеті Суспільного.

Художній керівник колективу “Карамель” Світлана Семілеткіна розповідає, що на конкурс відправляли одразу декілька пісень. У трьох різних номінаціях школярі перемогли. Найбільше пишаються піснею, з якою вибороли Гран-прі.

– Ми не очікували такого результату, якщо чесно! Тому що кілька сотень учасників, кілька десятків країн з усього світу, це був просто новорічний подарунок, – зазначає Світлана Семілеткіна.

За словами учасниці колективу Анастасії Сарапиної, хореографічні рухи  та вокальні партії вчили протягом декількох місяців. Результати онлайн конкурсу стали відомі за декілька днів до Нового року.

– Український переклад нам зробила наша міська режисерка Ольга Толкаченко. Вона дуже довго його адаптувала так, скажімо, так щоб це було зрозуміло, красиво. Вокальне аранжування я робила і підлаштовувала саме під дітей, так щоб це було зручно, кожна фраза була чутна – розповідає художній керівник колективу, Світлана Семілеткіна.

Додамо, завдяки виграному Гран-прі, гімназисти мають право взяти участь у вокальному конкурсі в Лондоні без сплати вступного внеску.