Під час епідемії люди змушені шукати безпечне місце. Мережа магазинів «Аврора» створила його у торговельному просторі та інтернеті.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

“Щоб забезпечити громадян товарами першої необхідності і при цьому максимально убезпечити в період карантину, сім’я соціальних магазинів «Аврора» запустила інтернет-платформу https://superavrora.ua/. Додатково опція електронного замовлення діє у мобільному додатку. Тепер торкатися полок та товарів можна без серветок і рукавичок – достатньо дотику до дисплея свого смартфона.

Таким чином компанія мінімізує контакт між покупцями і персоналом. Необхідні товари можна замовити через інтернет і обрати магазин, де буде зручно забрати своє замовлення без черги.

Зараз інтернет-магазин і мобільний додаток діє у тестовому режимі у населених пунктах, де є офлайн магазини «Аврора».

Також у тестовому режимі планують організувати доставку – це побажання у соціальних мережах висловили покупці.

Компанія «Аврора» однією з перших в Україні відгукнулася на заклик ексміністра МОЗ і 16 березня закрила мережу магазинів на карантин, на відміну від інших торговельних компаній, з метою мінімізації ризиків поширення вірусів на стадії підготовки. 19 березня магазини відновили роботу і нині працюють відповідно до постанов Кабінету Міністрів України КМУ № 211 від 11.03.2020 зі змінами 16.03.2020 №215 та від 25.03.2020 № 239.

У будь-якому випадку, інтернет-замовлення тепер є найдоступнішим і найбезпечнішим способом запастися товарами гігієни і побуту”.