Напередодні Великодня Косарське МПД (місце проведення діяльності) державного підприємства «Укрспирт» у Кам’янському районі відновило свою роботу.

Про це повідомляє пресслужба «Укрспирту», передає ЧЕСНО.

Відвідав завод, щоб переконатися у його належному запуску та безпеці працівників в.о. директора ДП «Укрспирт» Сергій Блескун.

– Я дякую кожному працівнику нашого підприємства за наполегливу працю у ці нелегкі часи. Наразі Косарський завод на Черкащині також відновив свою роботу. Це МПД не працювало понад три роки, але за короткий строк його ввели у робочий стан. Звісно, є невеликі технічні проблеми, але їх мають виправити у робочому режимі протягом тижня. Бажаю усім працівникам заводу легкого старту, безпечної роботи та, звісно ж, міцного здоров’я, — підкреслив Сергій Блескун.

Зазначимо, потужність Косарського МПД становить 4 тисячі декалітрів спирту на день. Сергій Блескун привітав працівників заводу з відновленням діяльності МПД та наголосив на необхідності дотримання усіх правил безпеки в умовах пандемії — зокрема, використанні засобів захисту та дотриманні безпечної дистанції.

Зі свого боку директор Косарського МПД Станіслав Радченко зазначив, що колектив заводу активно включився у роботу після відновлення діяльності МПД.

– Наші працівники відповідально ставляться до роботи. Ми розуміємо, що в умовах пандемії коронавірусу потрібно працювати особливо обережно. Усі працівники заводу мають засоби захисту і суворо дотримуються правил безпечної поведінки на робочому місці, — повідомив директор Косарського МПД Станіслав Радченко.

Нагадаємо, ДП «Укрспирт» виготовляє дезінфекційний засіб на базі своїх заводів. За перші 7 днів після введення законодавчих змін підприємство відвантажило 1 мільйон 400 тисяч літрів дезінфекційного засобу українським виробникам антисептиків.