За процесуального керівництва Смілянської місцевої прокуратури  повідомлено про підозру фізичній особі-підприємцю за фактом службового підроблення та привласнення бюджетних коштів у розмірі 122 тис. грн під час ремонту приміщення закладу освіти (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191 КК України).

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Черкаської області, передає ЧЕСНО.

За даними слідства, підприємець, зловживаючи своїм службовим становищем, достовірно знаючи, що роботи за договором підряду по капітальному ремонту покрівлі приміщення Станції юних техніків та Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Кам’янської районної ради виконано не в повному обсязі, виготовив акти використаних матеріалів із завідомо неправдивими відомостями та привласнив бюджетні кошти.

На цей час у кримінальному провадженні триває слідство, вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.