Голова Федерації дзюдо та боротьби самбо Черкаської області Юрій Тренкін звернувся до депутатів Черкаської міської ради з проханням підтримати на наступній сесії питання фінансування двох ставок тренерів – викладачів (заробітна плата) з дзюдо та двох ставок тренерів – викладачів (заробітна плата) з боротьби самбо, про які йдеться у листі департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

«Черкаси – спортивна столиця! Протягом останніх років у Черкасах стрімко розвивається дзюдо та боротьба самбо. Тільки у місті цими видами спорту займаються понад 250 дітей та щороку кількість бажаючих займатися збільшується. У 2019 році було відкрито новий спортивний зал, де нині займаються майбутні чемпіони.

Як голова Федерації дзюдо та боротьби самбо Черкаської області, депутат Черкаської міської ради та людина, яка не байдужа до здоров’я наших дітей, прошу депутатів підтримати на наступній сесії питання фінансування двох ставок тренерів – викладачів (заробітна плата) з дзюдо та двох ставок тренерів – викладачів (заробітна плата) з боротьби самбо, про які йдеться у листі департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Нам є ким пишатися – наші вихованці виборюють перші місця на Європейських іграх! Тому давайте дамо змогу розвиватися дзюдо та боротьбі самбо в нашому місті. Здоров’я наших дітей в наших руках!», – зазначає депутат.