Наразі триває заміна асфальтного покриття на вулиці Анатолія Лупиноса (колишня – Радянська). Її ремонтують на відрізку від В’ячеслава Чорновола до Різдвяної, покриття оновлюють на ділянці протяжністю понад п’ятсот метрів. Роботи за результатами відкритого конкурсу здійснює товариство «Колтех-транс».

Перебіг ремонтів у Черкасах на особистому контролі тримає міський голова Анатолій Бондаренко. За його словами, покриття на цій дорозі замінюють уперше за останні сорок років, передає ЧЕСНО з посиланням на пресслужбу ЧМР.

«Ми ставимо за мету охопити ремонтними роботами максимальну кількість вулиць – не тільки в центральній частині міста, а й у більш віддалених районах. Черкаси мають бути комфортними для пересування», – коментує міський голова.

Станом на 21 липня на ділянці вулиці Анатолія Лупиноса уклали вирівнювальний шару основи з щебенево-піщаної суміші й триває робота з її асфальтування.

До слова, саме цього дня українському політичному та громадському діячу Анатолію Івановичу Лупиносу могло б виповнитися 83 роки. Одну з вулиць його ім’ям у Черкасах назвали в 2016 році в межах декомунізації.

Як розповів начальник управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Сергій Отрешко, цього року поточний ремонт виконали на понад десяти вулицях. Серед них – вулиця Академіка Корольова, Якубовського, Різдвяна, Кобзарська, Нижня Горова, Добровольського, Руставі, Свято-Макаріївська, Чайковського, Байди Вишневецького, Університетська та 30-річчя Перемоги (до житлового будинку 19).