9 жовтня 2020 року кандидат у депутати Черкаської обласної ради від ВО «Свобода» Олександр Лошков взяв участь в ефірі «Суспільного Черкаси» у програмі «Виборчий округ. Місцеві».

Свободівець відповів на запитання від експертів, журналістів та ті, що хвилюють саме виборців. Також Олександр Лошков представив передвиборчу програму і команду від ВО «Свобода».

«Список Черкаської обласної організації ВО «Свобода» до Черкаської обласної ради складається з 40 кандидатів в депутати. За кожного кандидата від нашої партії я можу бути впевнений, адже йдемо на вибори, об’єднавши зусилля з більшістю патріотів та націоналістів Черкащини. Наша команда – це політики, волонтери, майданівці, дружини військових та самі військові. І я впевнений, коли вони стануть депутатами, то зможуть відстоювати інтереси не лише своїх громад, але і всіх жителів Черкаської області», – зазначив свободівець.

Також Олександр Лошков представив передвиборчу програму ВО «Свобода» та розповів її основні тези.

«Передвиборча програма Черкаської обласної організації ВО «Свобода» ґрунтується на загальноукраїнській програмі захисту українців. На всеукраїнському з’їзді ВО «Свобода» ми затвердили основну програму, яку сформували жителі нашої країни. Кожен делегат з’їзду, який є представником певного регіону, виступив на з’їзді і розповів про проблеми на місцевому рівні, запропонувавши включити їх до загальної програми. Основні тези нашої програми – це невідкладне оприлюднення інформації про проекти рішень органів місцевої влади щодо використання кожної гривні з обласного бюджету. Проведення аудиту діяльності комунальних підприємств і установ на предмет їх прибутковості та ефективності використання для потреб громади. Так, наприклад, будучи депутатами VII скликання Черкаської обласної ради нашій команді вдалося захистити КП «Фармація». Попереднє керівництво хотіло продати це підприємство, вважаючи його збитковим, але нам вдалося зберегти «Фармацію» на балансі Черкаської обласної ради, і відтепер воно щорічно приносить прибутки і кошти до бюджету облради», – розповів свободівець.