У жовтні черкаські педагоги отримають додатково 100% премії.

Про це виданню Черкаси 24/online розповів головний освітянин міста, кандидат на посаду міського голови від ВО «Свобода» Сергій Воронов, передає ЧЕСНО.

«Щорічно педагогічні працівники міста отримують премію в розмірі 40 % від посадового окладу. До нас постійно звертається міський профспілковий комітет із проханням встановити  премію на рівні 100%. У цьому році таку ж ініціативу виявили депутати Черкаської міської ради, однак ніяких додаткових коштів для цього не передбачили, тому колосальний фінансовий ресурс довелося вишукувати у внутрішніх кошторисах департаменту», – розповів Сергій Воронов. 

 Він також зазначив, що команда «Свободи» у Черкасах постійно дбає про соціальний захист працівників галузі. Так, за ініціативи свободівців затвердили унікальні надбавки для працівників дошкільної освіти, спортивних тренерів, а в кінці минулого року преміювали технічний персонал галузі. 

«Ми робимо все можливе, аби праця черкаських педагогів була гідно вмотивована, і закладаємо чудову традицію виплат для вчителів ЗЗСО, дошкілля, позашкілля, мистецьких та музичних шкіл, закладів профтехосвіти в розмірі 100% від посадового окладу! Учителі – важливі! І ми доводимо це конкретними справами!» – прокоментував Сергій Воронов.