9 грудня Сергій Воронов повернувся на посаду очільника департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, передає ЧЕСНО.

Сергія Воронова було відсторонено від посади очільника департаменту освіти та гуманітарної політики 13 жовтня слідчим суддею Соснівського районного суду міста Черкаси. Термін відсторонення – до 8 грудня.

“Мене не було і світ не зупинився. Так. Однак сьогодні 9 грудня і департаментом не було оголошено жодного тендеру на наступний рік, у тому числі міжнародного, який триває під 2 місяці і яких ми маємо вдосталь, зокрема на дошкільне харчування, теплопостачання, електроенергію, тощо. Більше того, десь із початку грудня закінчився існуючий договір на поставку м’яса в ДНЗ, вчора ця ситуація авральним методом на 199 тисяч була загашена, однак цього може не вистачить і до кінця місяця, а тендер відбудеться не раніше кінця січня.  Але цього разу я вже не маю особистих 49 тисяч, аби закласти на придбання м’яса для підпорядкованих закладів”, – зазначив на своїй сторінці Воронов.

Він додав, що вже дав доручення підготувати та оголосити всі необхідні закупівлі на дитяче харчування.