11 грудня 2020 року відбулась презентація роботи департаменту освіти та гуманітарної політики перед новообраними депутатами Черкаської міської ради.

«Пріоритетними у роботі нашого департаменту є принципи відкритості, прозорості та публічності. Це важливі принципи  у роботі нашої команди. Щиро вважаю, що нам це вдавалось, адже чи не найбільше в місті заходів обговорення та консультування з громадою провели саме ми. Ось і цього разу ми першими запросили представників новообраного депутатського корпусу для обговорення функцій, роботи департаменту, головних проблемних моментів у підпорядкованих галузях», – зазначив очільник департаменту освіти та гуманітарної політики, свободівець Сергій Воронов.Також він зазначив, що раніше департаментом освіти організовувались обговорення стратегії розвитку бібліотечної галузі, програми розвитку культури «Мистецькі Черкаси», назви зоологічного парку,  обговорення та подальші спроби змінити систему харчування в закладах загальної середньої освіти, тощо. Головний освітянин міста запевняє, що подібні ініціативи будуть проводитись і надалі.

«З числа багатьох присутніх депутатів від різних фракцій побачив зацікавленість у роботі нашого закладу, щиро вірю в політичну волю у вирішенні багатьох проблемних питань, якої не було в попередньої депутатської каденції і вірю в стратегічні підходи до роботи», – розповів Сергій Воронов.