Новорічне свято для дітей черкащан, що загинули у війні на сході України, влаштували за сприяння облдержадміністрації в Черкасах.

Про це розповів у Фейсбуці колишній очільник управління освіти і науки Черкаської ОДА, депутат Черкаської обласної ради Валерій Данилевський, передає ЧЕСНО.

«Свого часу голова ОДА Ю.Ткаченко започаткував своєрідний патронат чиновників структур обласної адміністрації над родинами загиблих героїв, – зазначив Валерій Вікторович. – Усі наступні керівники області (окрім одного) всіляко підтримували це започаткування. Нині, без зайвого галасу, голова ОДА Сергій Сергійчук  відновив цю традицію. І коли я відвозив Сніжану Ідель (дочку загиблого в АТО айдарівця Іллі Іделя, – ред.) додому, вона захоплено розповідала про свято, яке влаштували для дітей напередодні Нового року. Нині я вже більше як півроку працюю в Бізнес-коледжі. Але традиційно ми з Оксаною Сімушіною (т.в.о. начальника управління освіти і науки ОДА, – ред.) теж привітали (вже шість років поспіль) родини, які нам стали рідними. Щиро пораділи успіхам Сніжани Ідель і Ліди Зайцевої (дочки загиблого прикордонника Миколи Зайцева, – ред.). Нехай ростуть щасливими і успішними!»

133941928_1251978048519416_7460766031503244657_o