Поліція охорони Черкащини розповсюджує системи «Термінового виклику поліції» в громадських місцях для оперативного реагування на надходження сигналу «тривога» з метою припинення, попередження правопорушень чи розкриття «по гарячих слідах».

Про це інформує пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області, передає ChesnoNews.

Наразі на територіях обслуговування в межах області встановлено 778 систем «Терміновий виклик поліції», позначених відповідними покажчиками. У разі порушення публічної безпеки та порядку, скоєння правопорушення, будь-який громадянин, побачивши інформаційну наліпку, може звернутися до адміністрації закладу з проханням терміново викликати поліцію, натиснувши «тривожну кнопку».

Кваліфіковані співробітники пульту централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області в цілодобовому режимі стежать за станом «тривожок». У разі надходження сигналу про спрацювання, оператор негайно скеровує на об’єкт найближчий з екіпажів поліції охорони. По прибуттю, правоохоронці оперативно з’ясовують причину надходження тривожного сповіщення та вживають заходів щодо затримання правопорушників.

Кнопка «Термінового виклику поліції» — один з найдієвіших засобів протидії вуличним правопорушенням.

Для отримання детальної інформації та замовлення послуг поліції охорони звертайтесь за адресою: м. Черкаси, вул. Хоменка, 3/1. Телефон (0472) 63-34-06 та за номерами контактно-інформаційного центру: 080 050 22 20, 097 050 22 20, 073 050 22 20, 099 050 22 20.