Компанія Facebook дала змогу користувачам соцмережі, а також користувачам Instagram відключати лічильник вподобайок, тобто лайків, під своїми дописами.

Про це йдеться у блозі компанії, передає ChesnoNews.

«Сьогодні ми повідомляємо, що всі користувачі в Instagram та Facebook тепер матимуть опцію приховувати лічильник лайків, щоб вони могли самостійно вирішувати, що для них краще працює», – повідомили у компанії.

Зазначається, що компанія вже тестувала приховування лічильників вподобайок, аби перевірити, чи зможе це знизити тиск на користувачів Instagram.

«Ми чули від людей та експертів, що якщо люди не бачили лічильники лайків, то це було корисно для одних і дратувало інших, особливо тому, що люди використовують ці лічильники лайків, щоб зрозуміти, що в тренді. Тому ми надаємо вам вибір», – розповідають у блозі.

Відсьогодні у користувачів з’явилася можливість приховувати лічильники вподобайок у всіх публікаціях на власних стрічках соцмережі, а також приховувати лічильник лайків під всіма власними дописами, аби інші користувачі не бачили, скільки лайків вони отримують.