Черкащанка Юлія Грінчук завдяки співпраці Черкаського міського центру зайнятості з Відокремленим підрозділом «Черкаська ТЕЦ» Приватного акціонерного товариства «Черкаське хімволокно», знайшла роботу бухгалтера.

Про це інформує Черкаський міський центр зайнятості, передає ChesnoNews.

Жінка поділилася власним досвідом пошуку бажаної роботи: «Я, Юлія Грінчук. Працюю бухгалтером на підприємстві Відокремлений підрозділ «Черкаська ТЕЦ» Приватного акціонерного товариства «Черкаське хімволокно» в юридичному відділі. Робота мені подобається. Я люблю займатися бухгалтерським обліком. Працюючи разом з юристами, беру участь в досудовій роботі. Це для мене нова, цікава справа. Ціную свою роботу за згуртований, доброзичливий колектив і професійне керівництво, яке завжди відкрите для нових ідей і сприяє їх реалізації. Велике значення для мене має те, що є можливість самостійно приймати рішення, а це, в свою чергу, формує особисту відповідальність. На «Черкаській ТЕЦ» я працюю не так давно. Лише два місяці тому перебувала на обліку в Черкаському міському центрі зайнятості. Цю роботу знайшла завдяки сприянню кваліфікованих працівників відділу рекрутингу, за що дуже їм вдячна».

Слід зазначити, що з кожним днем довіра до рекрутерів Черкаського міського центру зайнятості зростає. Пошукачі завжди можуть розраховувати на індивідуальний підхід, підтримку та допомогу в процесі пошуку роботи, а роботодавці – на якісний і швидкий підбір кандидатів для укомплектування вакансій.