У зв’язку з відкриттям у місті Черкаси нового заводу з виготовлення електрокабельної продукції для відомих автомобільних брендів, таких як: Mercedes-Benz, Audi, Fiat тощо, на замовлення міжнародної компанії «Aptiv Service», фахівці Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості організували міні-ярмарок вакансій для 11 безробітних.

Про це інформує Золотоніська міськрайонна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Захід відкрила начальниця відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонної філії Світлана Кириченко, яка представила запрошених роботодавців.

Фахівчиня з найму робочої сили Маргарита Казьмірік розповіла про майбутнє відкриття нового заводу у Черкасах, перспективи працевлаштування, оплачуване навчання на робочому місці, можливості кар’єрного зростання у міжнародній компанії та розмір заробітної плати.

У свою чергу, представниця державного підприємства «Виробниче об`єднання «Карпати» Наталія Воробйова розповіла, що набір працівників на вакансію в’язальник схемних джгутів на цей час проводить ДП «ВО «Карпати», що знаходиться в місті Івано-Франківськ. Вона детально охарактеризувала посаду, надала інформацію про необхідні вміння, навички та вимоги до кандидатів для виконання роботи, зокрема: уважність, гарний зір, можливість стояти всю зміну виключно на ногах. Також повідомила, що охочим працевлаштуватися потрібно пройти попередню співбесіду.

Начальник транспортного відділу компанії «Aptiv Service» Євгеній Зозуля розповів про можливе перевезння працівників на роботу та з роботи за визначеними маршрутами. Учасники заходу ознайомилися з перспективними вакансіями та обрали для себе оптимальний варіант подальшого працевлаштування.