Нещодавно відбулася робоча зустріч директорки Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Світлани Савченко з директором Тальнівського Хлібокомбінату Тальнівського РайСТ Михайлом Семенюком.

Про це інформує Тальнівська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Зустріч проходила на території підприємства. Під час візиту Світла Савченко  спостерігала за процесами «створення» хлібобулочних виробів та проаналізувала умови праці на підприємстві.

Тальнівський Хлібокомбінат – основний виробник хліба та хлібобулочних виробів на Тальнівщині вже близько 30 років. В «арсеналі» Хлібозаводу налічується понад 40 найменувань продукції, розвинена торгівельна мережа – 150 точок продажу не тільки на Тальнівщині, а й на Звенигородщині та Уманщині. Хліб створюється кваліфікованими пекарями з суворим дотриманням традиційної хлібопекарської технології.

Під час зустрічі керівники обговорили питання поточних та перспективних кадрових потреб підприємства.

У ході розмови Світлана Савченко розповіла про послуги, що надаються службою зайнятості, зокрема про можливості підбору персоналу за допомогою нових сучасних технологій та електронних сервісів (відеорезюме, відеовакансій, онлайн співбесід). Надала роботодавцю консультацію про отримання компенсації ЄСВ при працевлаштуванні на новостворені робочі місця осіб із числа безробітних.

У свою чергу, Михайло Семенюк ознайомив з діяльністю підприємства, переліком професій та спеціальностей, які задіяні у виробництві: «На цей час у нас працює 37 працівників. Наразі шукаємо менеджера із збуту та формувальника тіста. Впевнений, що співпраця з службою зайнятості, як завжди, дасть швидкі та якісні результати», –  говорить Михайло Олександрович.

«За роки співпраці ми налагодили з підприємством надійні партнерські стосунки. Тільки за 2020 рік та за 6 місяців 2021 року укомплектовані 15 вакансій роботодавця», – коментує Світлана Савченко.