Постраждалий семирічний хлопчик, якого без свідомості із численими травмами доправили 24 серпня до дитячої лікарні в Черкасах, помер учора в лікарні.

Про це з посиланням на головного лікаря Черкаської обласної дитячої лікарні Миколу Кондрацького повідомляє Zmi.ck.ua, передає ChesnoNews.

Нагадаємо, що хлопчик був у вкрай важкому стані. У нього була термінальна кома, поліорганна недостатність, анорія – сечі не було.

Зауважимо, що за словами бабусі хлопчика, яка тимчасово ним опікувалася, дитина отримала травми, впавши з купи цегли у дворі. До медиків жінка не зверталася, а самостійно надавала йому допомогу.

Через декілька днів після події жінка побачила хлопчика в ліжку без свідомості. Пенсіонерка викликала бригаду швидкої медичної допомоги. Жінці повідомлено про підозру за фактом залишення малолітньої дитини в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки. У прокуратурі відкрили та розслідують два кримінальні провадження.

Зауважимо, що бабусі хлопчика обрали запобіжний захід 31 серпня в Соснівському районному суді. Вона буде під вартою протягом 60 діб. А пізніше запобіжний захід обрали й для нерідного дідуся постраждалого в Черкасах хлопчика.