Тальнівчанку правоохоронці затримали відразу після збуту метадону. Їй загрожує позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

В межах розслідування відкритого кримінального провадження за ознаками ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) працівники Звенигородського районного відділу поліції провели ряд оперативних заходів та задокументували факт продажу місцевою жителькою наркотичних речовин.

Після чергового збуту особливо небезпечного наркотику – метадон, 40-річну жінку затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання в порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні затриманої, поліцейські вилучили грошові кошти, наркотичні речовини та поліетиленові пакетики. Вилучене майно було направлено на експертизу.
Наразі, за процесуального керівництва Звенигородської окружної прокуратури, фігурантці оголошено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

За збут наркотичних та психотропних речовин підозрюваній загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.