Сьогодні, 8 листопада, до чат-бота @StopDrugs0472 надійшла інформація про те, що у провулку Будівельному черкащани бачать підозрілу жінку, яка розміщує закладки.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Користувачі чат-бота вказали локацію адреси за якою оперативно прибув екіпаж Черкаського районного управління поліції.

На місці події правоохоронці виявили та затримали 19-річну черкащанку. При собі вона мала кілька десятків полімерних пакетиків для закладок, 36 поліетиленових згортків, ймовірно, з марихуаною та 34 згортки з порошкоподібною речовиною, ймовірно, амфетаміном. Слідчо-оперативна група вилучила речові докази та направила їх на експертне дослідження.

Правопорушницю затримали у процесуальному порядку відповідно до статті 208 КПК України. Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, вирішується питання оголошення затриманій про підозру. Слідство триває.