Автопригода сталася  3 січня, близько 01:00 години, на вулиці Київській в селищі міського типу Цибулів Уманського району.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Поліцейські встановили,  що чоловік та жінка йшли вулицею Київською по узбіччю дороги, на зустріч транспорту. Водій автомобіля Ford Fusion скоїв наїзд на 32-річного місцевого жителя та втік з місця автопригоди. Дружина потерпілого викликала поліцію й медиків. На жаль, чоловік у ДТП не вижив, лікарі констатували смерть.

Працівники сектору поліцейської діяльності почали пошуки ймовірного винуватця дорожньо-транспортної пригоди. Його виявили за місцем проживання та затримали у процесуальному порядку відповідно статті 208 КПК.  34-річний уманчанин у скоєному зізнався.

Слідчі Уманського районного управління поліції, за процесуального керівництва прокуратури, вилучили автомобіль Ford Fusion з механічними пошкодженнями.

Наразі, за процесуального керівництва прокуратури зловмиснику оголошена підозра за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.  Досудове розслідування триває.