19 січня поліцейські Уманського районного управління поліції урочисто отримали легковий автомобіль Volkswagen. Ініціатива, підсилити технікою правоохоронців, належить керівнику соціального проєкту та депутату  Черкаської обласної ради Віктору Погорілому, голові Жашківської міської ради Ігорю Цибровському та представникам Жашківської об’єднаної територіальної громади.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Ключі від  транспортного засобу  отримували заступник начальника з превентивної діяльності Уманського районного управління поліції Василь Козиненко, заступник начальника з превентивної діяльності відділу поліції Жашкова Віталій Дзюменко та начальник сектору реагування патрульної поліції  Віталій Крохмальний.

“Створити  безпечний  простір для населення можна лише у тісній взаємодії громади з поліцією.  Наші правоохоронці щоденно забезпечують порядок на своїй території, своєчасно реагують на проблеми громади, запобігають вчиненню правопорушень та надають допомогу людям. Підсилити транспортом поліцейського насамперед, це подбати про кожного жителя до якого оперативно приїжджатимуть на виклик ”, – зазначив Віктор Погорілий.

Василь Козиненко каже, що потреба в автотранспорті для поліцейських була і буде актуальною. Він відзначив тісну співпрацю органів самоврядування з підрозділами поліції району та подякував ініціаторам за підтримку в технічному оснащенні.