Про свій вихід із партії «Опозиційна платформа – за життя» заявили депутати Смілянської міської ради Богдан Поліщук, Олександр Ткаченко та Андрій Шапошник.

Про це вони оприлюднили відповідну заяву на імʼя міського голови Сміли Сергія Ананка, передає ChesnoNews з посиланням на СмілаUA.

«Виборці обирали нас до Смілянської міської ради для розвитку міста, інфраструктури, медицини, підвищення рівня життя, а не для допомоги чи будь-яких сприянь російському ворогу», – йдеться у заяві.

Смілянські депутати ОПЗЖ також стверджують, що засуджують дії деяких членів своєї партії, які підтримують агресора, та заявляють, що розформовують свою фракцію ОПЗЖ у міській раді Сміли.

Також вони стверджують, що заяви про вихід з партії були ними написані ще 24 лютого 2022 року, в день нападу Росії на Україну.

«Зараз ми працюємо над тим, чим і повинен займатися кожен українець– підтримуємо захист нашої країни від окупанта», – наголошується у заяві.

Також про вихід з партії заявив очільник фракції ОПЗЖ в Черкаській міській раді Олександр Замирайло.

«Я – українець, моя земля – українська! І, як і наголошував завжди, мої приорітети це – життя наших людей, це добробут нашого народу, це бути єдиними і допомагати потребуючим.

Це були мої передвиборчі гасла, і наразі вони залишаються такими ж! Тому, мною було прийняте таке рішення.

Але, я залишаюсь постійно в нашому місті і веду активну роботу з іншими депутатами та активістами щодо максимальної взаємодопомоги у цей складний час. Ця моя публікація може викликати масу бажаючих висловитися в мою адресу, переважно – негативу, будь ласка , пишіть, коментуйте… я завжди відкритий до любих точок зору та критики.

Мені не соромно дивитись людям в очі, так як завжди виконував і виконую свій обов’язок перед громадою та виборцями. Щодо партійної належності скажу так – ніколи і ніяка партія чи політика не заважає Людині залишатися Людиною, при любих обставинах!» – заявив Замирайло.