Війна продовжує забирати життя наших захисників.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

  • У Черкасах відбулися церемонії прощання із загиблими лейтенантом, командиром стрілецького взводу Олександром Королем, стрільцем-помічником гранатометника Віктором Сердюком та старшим солдатом, старшим стрільцем взводу Сергієм Жицьким.

Король Олександр Петрович, 1968 року народження, народився у м. Черкаси, працював на заводі «Фотоприлад», загинув 05.07.2022 під час ракетного обстрілу окупантами у Донецькій області.

Сердюк Віктор Владиславович, 1986 року народження, народився і проживав у м. Черкаси, загинув 05.07.2022 під час ракетного обстрілу окупантів у Донецькій області.

Жицький Сергій Васильович, 1986 року народження, народився у м. Київ, навчався у м. Черкаси, загинув 08.07.2022 унаслідок артилерійського обстрілу противником в Донецькій області.

  • У Смілі відбулася жалобна церемонія прощання з земляком, старшим солдатом, механіком-оператором радіостанції мобільної групи зв’язку Олександром Шевчуком.

Шевчук Олександр Андрійович, 1992 року народження, проживав у селищі Холоднянське Тернівської громади Черкаського район, брав участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України. Загинув 09.07.2022 внаслідок транспортного нещасного випадку від травматичного шоку у Вінницькій області.

  • До Cтепанецької громади надійшла сумна звістка. Загинув солдат, доброволець Павло Панченко.

Панченко Павло Миколайович, 1997 року народження, загинув 06.07.2022 у результаті бойового зіткнення із супротивником під час виконання бойового завдання.

  • У Ротмістрівській громаді провели в останню путь земляка стрільця стрілецького відділення стрілецького взводу Сергія Липку.

Липка Сергій Анатолійович, 1988 року народження, загинув 06.07.2022 під час виконання бойового завдання у Харківській області.

Вічна Пам’ять і Слава Героям!