Перед фарбуванням пічні та камінні топки Kobok проходять через камеру піскоструминного оброблення. Покриття вирізняється екологічно чистим складом на водній основі, який не містить розчинників і токсичних речовин, тому не має сторонніх запахів та не шкодить здоров’ю під час прогрівання каміна.

Переваги й ефективність топок Kobok

Головні плюси продукції — використання спеціалізованих матеріалів. Формовані плити виготовлені на основі шамоту й мають велику теплоємність, дають каміну можливість накопичувати тепло й віддавати його плавно та поступово. Матеріал із високими конструкційними властивостями встановлюється як ізоляція тримальних конструкцій і створює конвекційну камеру навколо топки.

Завдяки різноманітності розмірів і форм скла, камінні топки Kobok установлюють як у великих котеджах, так і в дачних будиночках. Особливості продукції дають змогу

  • змінювати положення за висотою, регулюючи спеціальні ніжки;
  • контролювати горіння вручну;
  • використовувати можливість автоматичного підтримання вогню;
  • безпечно насолоджуватися виглядом полум’я.

Особлива технологія чистого скла не дає частинкам сажі та кіптяви вкривати скляну поверхню. Ефект досягається завдяки спеціальним відведеним каналам, повітря в яких попередньо нагрівається і тільки після цього надходить на скло через дифузори, установлені по периметру.

За допомогою продукції Kobok стає можливим:

  • прогрівати приміщення, у якому встановлена топка, і суміжні кімнати;
  • використовувати одну партію дров протягом восьми годин.

Система забору повітря з вулиці дає можливість уникнути спалювання кисню в будинку та допомагає підтримувати здоровий мікроклімат у приміщенні.

Де придбати камінні топки

Українська компанія «Дім Тепла» пропонує оригінальні та сертифіковані сучасні камінні топки Kobok. Фахівці, орієнтуючись на технологічні особливості продукції, допоможуть визначити, чи підходить модель для вашого житла.

Понад 18 років співробітники компанії допомагають клієнтам установлювати димарі, підключати до них печі й каміни. На всі товари та послуги надаються гарантійні талони, укладаються договори. Оформити замовлення можна в інтернет-магазині, телефоном або завітавши до салону в Києві.