Прокурорами Городищенського відділу Смілянської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно жителя м. Городище за фактами незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу та незаконного придбання і зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу без мети збуту, особою, яка раніше вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ст. 309 КК України (ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 КК України).

Про це інформує пресслужба Черкаської обласної прокуратури, передає ChesnoNews.

Слідством встановлено, що 35-річний житель м. Городище придбав особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс та зберігав його за місцем свого проживання, а згодом незаконно збув його жителю м. Києва, шляхом пересилання однією із компаній, що  надає послуги з доставки відправлень.

Також у ході обшуку, проведеного за місцем проживання чоловіка, виявлено особливо небезпечний наркотичний засіб, який останній зберігав без мети збуту.

Санкція указаної статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 8 років з конфіскацією майна.