Вишиванки з’явилися досить давно, але ніхто досі не може точно сказати, коли річ з’явилася вперше. Відомо лише те, що стародавні скіфи вже носили такий одяг. Протягом багатьох років створювалися різні техніки та візерунки для вишивання, які служили не просто прикрасою виробу, а й мали своє значення. В інтернет-магазині «Вже-Вже» ви можете ознайомитися з великим вибором жіночих вишиванок і вибрати ту, яка вам сподобається. Всі вони різняться між собою, тому кожна модниця зможе підібрати щось для себе.

Культурний символ країни: як вишиванка набирала популярності?

Перш, ніж ви ознайомитеся з асортиментом пропозицій у каталозі https://vzhe-vzhe.com/jinkam/vishivanki/, вам буде цікаво дізнатися трохи нового про традиційне вбрання. У народі існувало повір’я, що сорочка з вишивкою є захистом свого власника від неприємностей. З ходом часу значення деяких символів втрачалося, але традиція зображати різні символи залишилася. За призначенням, всі символи можна розділити на: геометрію, рослинність та тварин. Багато стародавніх символів користуються популярністю в сучасності.

Цікавим є те, що в 19 столітті кожна вишиванка мала своє конкретне значення: повсякденна, для свят або для роботи в полі. Окрема увага, раніше, приділялася весільним вишиванкам, тому що їх одягали лише один раз, після чого дбайливо зберігали, як оберіг. Раніше такий одяг дозволяв визначити статус сім’ї та її достаток, а також зрозуміти, з якого регіону наречений чи наречена.

Популярність вишиванки в Україні

Кожна жінка хоче мати універсальну річ, яку можна було б надіти на будь-який захід чи скомбінувати з різним стилем. Саме цим критерієм відповідає жіноча вишиванка. Вона може бути зроблена в будь-якому кольорі та мати різний орнамент. Кожен громадянин країни повинен мати таку річ, і з гордістю носити її як символ духовності народу та традицій. Переходьте на офіційну сторінку інтернет-магазину «Вже-Вже» та робіть свій вибір.

Як тільки Україна набула статусу незалежної держави, вишиванки стали активно набирати популярності не лише серед населення країни, а й серед знаменитостей у всьому світі. З 2006 року в країні відзначається Всесвітній день вишиванки, який припадає щороку третього четверга травня. Мода на український традиційний одяг поширюється не лише країною, а й по всьому світу. Багато дизайнерів випускають колекції та елементи українських орнаментів.

Як зробити покупку?

Ознайомитися з величезним асортиментом вишиванок, і підібрати ту, яка буде відповідати всім вашим уподобанням, можна в інтернет-магазині «Вже-Вже». В наявності можна знайти одяг як з ручною, так і з машинною вишивкою, що вплине на його вартість. Якість як першого, так і другого варіанта буде чудовою. Поповніть свій гардероб якісною річчю, яка доречно виглядатиме практично на будь-якому заході, і стане невід’ємною частиною вашого гардеробу. «Вже-Вже» – ваш найкращий помічник у виборі якісного традиційного одягу для всієї родини.