27 листопада у Черкасах лідер групи Б першості України серед команд Першої ліги за підсумками минулого туру ФК ЛНЗ приймав останню команду – “Гірник-Спорт” із Горішніх Плавнів.

Через непрості погодні умови початок зустрічі відклали на 20 хвилин. Довелося грати на засніженому газоні, тому команди боролися не лише з суперником, а й з футбольним полем.

Черкащани відкрили рахунок на 31-й хвилині. Хамелюк закинув у штрафну, а Іван Тищенко підсік м’яч над голкіпером – 1:0.

На 45-й хвилині господарі збільшили свою перевагу. Савін прострілив з флангу і після скидання Тищенка у дальній кут влучив Долінський – 2:0.

Після перерви продовжували контролювати хід зустрічі футболісти ЛНЗ.

На 78-й хвилині Сторчоус з гострого кута влучив у кут і довів рахунок до розгромного – 3:0.

На 81-й хвилині Тищенко вдруге у матчі реалізував вихід один на один – 4:0. А на 89-й хвилині Солдат віддав на Тищенка, який забив свій третій гол у матчі – 5:0.

27 листопада. 12.00. «Черкаси-Арена».

ЛНЗ – Гірник-Спорт – 5:0

Голи: Тищенко (32, 81, 89), Долінський (45), Сторчоус (78)

ЛНЗ: Самойленко – Лопирьонок, Полюлях, Солдат, Савін, Євдокимов, Хамелюк (Ляшенко, 84), Копил (Сторчоус, 70), Долінський (Галенко, 75), Тищенко, Нехтій.

Запасні: Шеліхов, Тяпкін, Тарасенко, Замуренко, Швець.

Тренер: Олександр Ковпак.

ФК ЛНЗ, здобувши в останньому матчі 2022 року переконливу перемогу, йде на зимову перерву не лише в доброму настрої, а й переможцем групи Б VBET UA Перша. Навесні, на другому етапі першості, черкащани поведуть боротьбу за вихід до Української Прем’єр-ліги.