Вкотре ми спостерігаємо, як ООН намагається «замилити» питання незаконної присутності росії у своїх стінах. З цього приводу ми розпочали флешмоб “Задай питання Гуттерешу!”, та підготували для Міністерства закордонних справ перелік питань, які надіслали до Секретаріату ООН.

Про це у своєму Твіттері пише Денис Данілов.

Нарешті ініціативна група #unrussiaUN отримала відповідь від #МЗС на депутатський запит щодо документів відносно членства росії в #ООН. Секретаріат ООН відповів на ноту МЗС твердженням, що всі документи про вступ росії до ООН, розміщені на сайті ООН. Очевидно – це брехня.

ООН разом з Purpose задекларували чудову ініціативу, задля припинення і поширення шкідливої дезінформації в Інтернеті. Як же нам тоді бути з офіційною відповіддю на ноту МЗС до Секретаріату ООН, де зазначено, що всі документи стосовно членства росії в ООН розміщені на сайті ООН? Це відверта та шкідлива дезінформація, боротись з якою закликає ООН!

Наразі ігнорування запиту петиції «Геть рф із ООН», яку підтримало вже більш як 250к людей по всьому світу, приводить до порушення принципів справедливості та заохочує росію використовувати своє фейкове членство в ООН, для блокування усіх миротворчих ініціатив, що стосуються України.

Давайте запитаємо Гутерриша про фейкове членство росії в ООН. #AskGuterres