Ще три автомобілі «Opel», «Volvo» та «Toyota» передали з Черкас для військових, які нині боронять українські кордони від російських окупантів. Усі вони пройшли технічний огляд і вже найближчим часом допомагатимуть нашим захисникам виконувати бойові завдання на передовій. Разом із цим, для нещодавно створеної пожежної частини в одній із громад від благодійників придбали один спеціалізований автомобіль.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Цю техніку для окремих підрозділів ЗСУ передали начальник обласної військової адміністрації Ігор Табурець, перший заступник міського голови Сергій Тищенко разом із народними обранцями та військовими.

До закупівлі транспорту власними коштами долучилися народний депутат України Олег Арсенюк зі своєю командою (його помічник Олександр Джур та депутат Будищенської сільської ради Артем Гришин). Одну з автівок вдалося придбати за кошти, які зібрали 17 грудня під час боксерського турніру в пам’ять про загиблих під час війни спортсменів. Тоді під час аукціону, який проходив у перерві між поєдинками, вдалося зібрати 66 тисяч гривень.

Пожежний автомобіль для рятувальників придбали представники німецько-українського товариства міста Білефельд, де об’єдналися переселенці з різних куточків нашої держави.

На передову всі автомобілі поїдуть, заповнені гуманітарною допомогою – маскувальними сітками та продуктовими наборами.