У структурі МВС України розпочався набір добровольців до штурмових бригад у складі Національної гвардії, Національної поліції та Держприкордонслужби. Уже фіксується позитивна динаміка щодо подачі заявок на вступ до лав штурмових бригад під егідою МВС України.

Про це інформує пресслужба МВС України, передає ChesnoNews.

Зокрема, у ЦНАПи звернулися 3086 громадян. З них подали заявки – 527. До штурмових підрозділів Нацполіції виявили бажання долучитися 291 особа, до Нацгвардії – 114 та Держприкордонслужби – 122.

На цільовий сайт storm.mvs.gov.ua подано 2049 анкет. До штурмових підрозділів Нацполіції – 535, Нацгвардії – 1200 та Держприкордонслужби – 314.

На “гарячу лінію” з питань консультації щодо вступу та діяльності штурмових бригад МВС надійшло 480 дзвінків. Щодо штурмових підрозділів Нацполіції – 142, Нацгвардії – 182 та Держприкордонслужби – 156.

Нагадуємо, що доєднатися до «Гвардії наступу» можна у доволі зручному і простому форматі, подавши відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або ж заповнивши заявку через Центри надання адміністративних послуг.