У Міжнародний день захисту дітей Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко зустрівся із юними спортсменами, які своїми досягненнями прославляють рідні Черкаси та Україну.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Це діти, які вже зараз мають великі прагнення та у своєму маленькому віці роблять важливі справи. Своїми виступами, своїми перемогами вони заявляють про силу та міць української нації, її незламний дух та сміливість. Завдяки їхнім старанням і наполегливим тренуванням навіть під час війни, прапор Черкас та наш національний стяг майорять на міжнародних аренах.

Міський голова відзначив юних спортсменів подяками та грамотами. Серед нагороджених учасники чемпіонату Європи з таеквон-до ІТФ – 2023 (проходив у місті Єзоло, Італія), чемпіонату України з таеквон-до серед юніорів та дорослих (проходив у селі Яблуниця Івано-Франківської області), чемпіонату Європи з таеквон-до «EUROPEN TAEKWONDO CHAMPIONSHIP» серед юніорів та дорослих (проходив у місті Клуж-Напока, Румунія), чемпіонату України U-13 з футзалу (вища ліга, відбувся в місті Коломия), чемпіонату України «ДИТЯЧА ЛІГА» з волейболу серед дівчат 2010 р.н. (змагалися в Чернівцях), учасниці чемпіонатів України із велоспорту.