Словосполучення «товар для дому» зазвичай викликає в уяві функціональні предмети інтер’єру, зручне кухонне начиння чи комплект постільної білизни. Однак деякі речі виконують передусім не практичну, а естетичну функцію: створюють затишну атмосферу в приміщенні, слугують яскравим акцентом дизайну і просто дарують візуальне задоволення.

Свічки

Інтер’єрні свічки — яскравий в усіх сенсах елемент декору, який водночас може виконувати функцію ароматизатора приміщення. Вони відрізняються формою, наявністю додаткових елементів і ароматами.

В інтернет-магазині Lovely Store можна придбати оригінальні свічки у вигляді привида, ананаса, гарбуза. Вони можуть мати дерев’яний футляр або спеціальну підставку з колбою. Аромати доступні на будь-який смак — ванільні, квіткові, ягідні, фруктові тощо.

Свічки створюють певну атмосферу залежно від того, як і де вони використовуються:

  • У ванній кімнаті можна забезпечити м’яке освітлення за допомогою свічок тривалого горіння.
  • У спальні свічки створюють романтичну атмосферу. Проте варто бути обережними, зважаючи на велику кількість легкозаймистих предметів (ковдри, подушки).
  • Свічки привертають увагу до певного предмета інтер’єру, якщо їх розмістити поруч із ним.
  • У поєднанні з гірляндами та іншими прикрасами свічки допоможуть створити відповідний настрій для вечірки чи урочистої події.

Свічки слід вибирати, з огляду на стиль і колірну гаму інтер’єру.

Свічники

Логічним доповненням до свічок є свічники. Вони можуть бути виконані у вигляді ліхтаря, листка, у стилі бароко тощо. Свічники також поділяються на традиційні настільні, підвісні та підлогові. Під час вибору потрібно передусім враховувати дизайн інтер’єру: так, наприклад, вишукані класичні свічники недоречні в строгому мінімалістичному стилі.

Штучні квіти

Практичний, вигідний і водночас елегантний спосіб прикрасити приміщення — штучні квіти, які можуть мати різні варіанти виконання:

  • Букети — тюльпани, жоржини, півонії, верба, троянди. Квіти вражають розмаїттям відтінків: червоні, персикові, білі, кремові, лілові, фіолетові, рожеві тощо.
  • Штучні рослини в горщику.
  • Окремі бутони — півонія, троянда, хризантема.
  • Гілки — евкаліпт, зелень, магнолія, орхідея.

Такі вироби виготовляють із тканини та пластику, і вони не потребують особливого догляду.

Оригінальні та якісні товари для дому в Lovely Store можна придбати за приємними цінами. Створюйте домашній затишок швидко, легко, із задоволенням!