На спільній нараді керівництва Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Черкаській області з представниками Центру надання адміністративних послуг міста Черкаси було підписане узгоджене рішення про співпрацю у сфері надання адмінпослуг, що належать до компетенції МВС.

Про це інформує пресслужба РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області, передає ChesnoNews.

Присутні обговорили механізми співпраці завдяки яким уже незабаром у ЦНАПі обласного центру, за адресою, вулиця Благовісна, 170, будуть доступні найзатребуваніші послуги сервісних центрів МВС.

Зокрема:

— видача нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого;
— обмін посвідчення водія (без складання іспитів);
— реєстрація, перереєстрація транспортних засобів;
— видача свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів для виїзду за кордон;
— видача тимчасового реєстраційного талона на право керування транспортним засобом.

Під час зустрічі начальник РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області, Володимир Андрущенко наголосив на важливості створення зрозумілої моделі співпраці між обома сторонами, та що найголовніше, наданні якісних послуг відвідувачам з максимальним комфортом та мінімумом потраченого часу та сил на них: «Громадяни повинні мати право вибору зручної для себе локації, будь то сервісний центр МВС, чи один з ЦНАПів. Якісні державні послуги та їхня доступність — невід`ємна складова розвитку нашого суспільства. Працюємо для зручності та комфорту наших громадян».