Праволіберальна партія “Демократична сокира” відкрила у Черкасах свій хаб.

Він розташований за адресою бул. Шевченка, 150, розповідає 18000.

Надалі в офісі партії планують проводити не лише збори осередку, а й лекції. Зокрема, у політсилі проанонсували проведення лекції про особливості легалізації секс-індустрії в Україні.

На відкриття офісу приїхав один із засновників партії Юрій Гудименко. “Ви круті, тому що ви дуже швидко проходите шлях еволюції. Наступні кроки – переселення в міську раду, обласну раду. Потім колонізація галактики. Все це не так цікаво, як оці перші кроки, – пожартував Гудименко. – Бажаю, щоб при вирішенні проблем свого регіону ви не втрачали відчуття, що ми живемо у світі, повному ідіотів. Давайте ставитись до цього весело, не зважати, робити своє, не прогинатися під них. Будьмо креативними і незвичайними”.

Партія “Демократична сокира” утворилася півтора року тому. Політсила відома своїми вуличними акціями, а також праволібералізмом. “ДемСокира” виступає за ринок землі, лібералізацію збройового законодавства, послідовну декриміналізацію наркотиків, легалізацію казино та проституції тощо.

На парламентських виборах партія висувала 10 кандидатів по мажоритарних округах в Україні. У Черкасах по 194 округу від партії балотувався Ярослав Лавров, набравши 0,54%. Нині він є керівником обласного осередку партії.