Вночі, під час спільного з інспекторами рибоохоронного патруля відпрацювання річки Дніпро, поліцейські Канівського відділення помітили на березі річки автомобіль з причепом. Біля автомобіля знаходився невідомий чоловік та лежали мішки.

Про це розповідає сектор комунікації поліції Черкаської області.

Побачивши поліцейських, чоловік вскочив в автомобіль та почав тікати, але не впоравшись з керуванням з’їхав у річку. Кинувши автомобіль, чоловік зник з місця пригоди.

Під час огляду місця події поліцейські виявили та вилучили риболовецькі сітки та мішки з рибою, загальною вагою близько 600 кілограм. Крім того, прибувші на місце події працівники ДСНС за допомогою спецтехніки витягли автомобіль з причепом з річки. Поліцейські встановили, що автомобіль належить співробітнику рибоохоронного патруля.  На даний час його місце знаходження встановлено, з ним працюють слідчі.

Рибу, сітки та автомобіль з причепом вилучено. За вказаним фактом Канівським відділенням поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.