У травні 2020 року Всеукраїнська премія «Диво-Дитина» 12-ий рік поспіль буде нагороджувати найобдарованіших дітей з усієї України. Премія вручається на основі експертної оцінки дітям, які мають досягнення у науці, спорті, мистецві, мають унікальні розумові та фізичні здібності, дітям-рятівникам, в таких номінаціях: «Найрозумніша дитина», «Найтворча дитина», «Найспортивніша дитина», «Найдивовижніша дитина», «Найгероїчніша дитина».

Започаткувала проведення щорічної Всеукраїнської премії «Диво-дитина» у 2009 році ініціативна група, очолювана Віктором Новіковим. Проведення Премії підтримали Президент України та Кабінет Міністрів України.

Для здобуття Премії «Диво-дитина» запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери  обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам’ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та ін.

Як здобути Всеукраїнську премію «Диво-дитина»?

Вам необхідно:

правильно заповнити анкету за підписом батьків або уповноважених осіб,
копію свідоцтва про народження,
матеріали, які свідчать про досягнення учасника (копії дипломів, свідоцтв, грамот, фото-, відео- , статті та інші матеріали).

Всі ці документи необхідно відправити за адресою:

ТОВ “Премія «Диво-дитина»
03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5-Б, оф. 712

Деталі тут: http://divo-dutuna.com/