Голова Черкаської ОДА Роман Боднар представив заступників – Юрія Лесюка та Романа Карманніка. Першим заступником голови ОДА став В’ячеслав Швець.

Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА.

Перший заступник В’ячеслав Швець – має дві вищі освіти за фінансовими спеціальностями, багаторічний досвід роботи у фінансовій та управлінській сферах, був керівником обласного казначейства. Тому на посаді першого заступника куруватиме фінанси та соцзахист.

Заступник голови ОДА Юрій Лесюк – за освітою лікар, створив Чернівецький Центр із профілактики та боротьби зі СНІДом, де був головним лікарем. Має досвід співпраці і з громадянським суспільством, і міжнародними партнерами та урядовими організаціями. Згодом став заступником департаменту охорони здоров’я. І в Черкаській ОДА Юрій Лесюк куруватиме медицину та освітню сферу.

– Дійсно достойна людина, Юрій Миколайович не часто говорить про цей факт, але він був військовим медиком першого добровольчого медичного шпиталю у районі проведення АТО/ООС, – додав Роман Боднар.

Заступником голови ОДА у сфері регіонального розвитку став екс-очільник профільного департаменту Роман Карманнік.

– Романа Володимировича вважаю прогресивним ефективним управлінцем із 15-річним досвідом державної служби. Дякую йому за сміливість ухвалювати непопулярні, але важливі рішення для всієї області, – представив заступника голова ОДА. – Наш принцип – не люди для влади, а влада для людей. Тому дослухаємося і комунікуємо. Не ділю команду на заступників і працівники ОДА. Але ми несемо більшу і персональну відповідальність. Посвідчення заступника – не довічне, тому даємо час проявити себе в роботі і хочемо бачити результат.

Тож, що нині в команді вже 4 заступники. 18 грудня Роман Боднар представив Юрія Безщасного. Він відповідатиме за напрямки взаємодії із правоохоронними органами і боротьби з корупцією, цивільного захисту, екології.