Зазвичай на Різдвяні свята трапляються дива та несподіванки. Але лише у Золотоноші міський голова може перетворитися в казкового персонажа і таксиста, щоб поспілкуватися із людьми ближче.

Про це розповідає видання Золотоноша.

Минулої неділі у міській раді вирішили спробувати нову форму спілкування із жителями міста. Крім прийому громадян, крім дзвінків на гарячу лінію та особистих зустрічей, посадовці вирішили, що міський голова переодягнеться у Діда Мороза і поспілкується в якості казкового героя.

Протягом дня Віталій Войцехівський спробував себе у ролі справжнього таксиста. Проте й незвичного: окрім подиву від форми одягу водія, отримували містяни ще й святкові безкоштовні поїздки, а також сувеніри: дорослі – атрибутику міста, малеча – іграшки-символи прийдешнього року.

Пообіцявши, що подібний креатив не останній, міський голова зазначив, що особисто для нього це доволі цікавий досвід. Також жартує, що Дід Мороз того дня залишився без жодного синця, що свідчить про не зовсім погані результати роботи.

“Подібне спілкування приносить черговий досвід та додаткове розуміння, чим все-таки живуть мешканці нашого міста. Будемо пробувати ще щось новеньке, готуйтеся” – резюмував Войцехівський.