Маріхуана, травка, конопля, драп, дурь, ганджубас, план, канабіс, маруха, МарьІванна, анаша – мабуть не знайдеться жодної людини, яка б не знала, що воно таке. У сучасному українському суспільстві точаться запеклі баталії між прихильниками легалізації каннабісу та супротивниками, до яких, насамперед належать представники карально-поліцейської системи.

Про це йдеться на офіційній сторінці Демократична Сокира. Черкаси у Facebook.

“Саме тому просунута молодь вирішила організувати на базі нашого “Сокира-хабу” публічну дискусію “Не такий страшний легалайз, як його малюють?”, до якої запрошуємо всіх охочих. Якщо ви маєте що сказати “проти”, або навпаки – думаєте, що конопля може стати прибутковим бізнесом із сотнями тисяч доларів, врятувати економіку і наблизити нас до Європи – приходьте 26 лютого о 18.30 у наш “Сокира-хаб”.

Вийди за комфортні межі Фейсбуку та скажи в очі «так» чи «ні» анаші! Тільки не забудь при цьому захопити з собою аргументи та докази власної точки зору. А вже ми докладемо максимум зусиль, аби дискусія була жвавою, без надлишкової агресії та кінець кінцем досягла компромісу.”