За процесуального керівництва Смілянської місцевої прокуратури директору приватного товариства вручено повідомлення про підозру у привласненні бюджетних коштів і видачі завідомо неправдивих офіційних документів під час ремонту дорожнього та тротуарного покриття в м. Кам’янка (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Черкаської області.

За даними слідства, підозрюваний за результатами виконання договору підряду, укладеного товариством з міською радою, не виконавши в повному обсязі роботи з ремонту тротуарного покриття місцевої вулиці, заволодів бюджетними коштами в сумі 76 тисяч гривень, які були перераховані на рахунок товариства з бюджету міста.

На цей час триває досудове розслідування, проведено судову будівельно-технічну експертизу, вирішується питання про вжиття заходів забезпечення відшкодування заподіяних збитків.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.